Preview - Junioři 23.09.2021
Autor: Kamila Stříteská

Junioři přivítají na svém ledě Energii a Plzeň

Juniory čeká nabitý víkend. V pátek přivítají na svém ledě karlovarskou Energii a v sobotu odehrají duel s Plzní.

Karlovarští zažívají povedený vstup do sezony. Po třech odehraných kolech se energetici pyšní plným bodovým ziskem a náleží jim 5. místo v tabulce. Verva je oproti tomu na 11. příčce se třemi body za jednu výhru, ve dvou zápasech nezískala žádný bod.

Posledně se karlovarští junioři utkali s Oceláři a na domácí půdě Energie vyhrála vysoko 10:3 a na soupeřovo brankáře vyslala 51 střeleckých pokusů. Litvínovští v Hradci Králové podlehli fotbalovým výsledkem 1:0.

Plzeňští junioři mají do sezony také dobře nakročeno. Ze tří odehraných zápasů vzešli vždy vítězně a na kontě mají plný počet bodů. Posledně vyhráli nad Havířovem 6:0. Podaří se juniorům uspět a přetrhnout oběma celkům šňůru vítězných zápasů?

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov