Preview - Junioři 27.09.2021
Autor: Kamila Stříteská

Juniorka vyzve k souboji Chomutov

Juniory čeká prověrka s Chomutovem, která se odehraje na venkovním stadioně. Sváteční utkání začíná ve 12:00 hodin.

Po pěti odehraných zápasech se juniorům podařilo získat body pouze jednou, a to s Pardubicemi. Od té doby se litvínovští junioři vlečou na sérii porážek. Naposledy na zimní stadion v Litvínově přijela Plzeň, která byla nad síly chemiků a odvezla si plný počet bodů poté, co si Škoda udělala v první třetině jednobrankový náskok a ve druhé periodě se hostům podařilo vstřelit ještě jednu branku. Němeček za svá záda nepustil žádnou střelu z litvínovských čepelí a odvezl si domů čisté konto. 

Ovšem soupeř z Chomutova na tom statisticky o moc lépe a Pirátům se taktéž podařilo pouze jednou získat plný počet bodů. Posledně se chomutovští junioři utkali s karlovarskou Energií, se kterou schytali debakl a padli 2:8.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov