Rozhovory 23.08.2023
Autor: Vladislav Kollert

Každý bojuje o sestavu a chce se ukázat, říká Jan Strejček

Litvínov dokázal ve čtvrtém přípravném duelu porazit Kladno 4:1. Jan Strejček na sebe upoutal pozornost během konce první třetiny, kdy vyzval k šarvátce Jakea Dotchina.

Litvínov šel do dvoubrankového vedení již v první třetině, poté dokázal vývoj zápasu korigovat. Bylo to velice náročné utkání ve velice těžkých podmínkách, bylo docela vedro. Myslím si ale, že jsme chtěli víc a díky tomu jsme utkání dotáhli do vítězného konce," hodnotil devětadvacetiletý obránce. 

V utkání bylo k vidění několik menších potyček a šarvátek. Strejček měl na konci první třetiny potyčku s kanadským obráncem Jakem Dotchinem, když šel bránit jednoho ze spoluhráčů. „Je úplně jedno, jestli je to přátelské utkání, nebo mistrovský zápas. Každý bojuje o sestavu, každý chce ukázat, že nechce být řezaný a chce naopak řezat toho druhého," reflektoval nad vyhrocenými momenty. „Zygi letěl hlavou proti manťáku, viděl jsem, že bych ho mohl jít pomstít a snažil jsem se trošku povzbudit tým," dodává.

Celý rozhovor s Janem Strejčkem si můžete pustit zde:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >