Rozhovory 24.10.2021
Autor: Kamila Stříteská Ströer

Liberec nás ve všem přehrál, nebere si servítky brankář Denis Godla

Denis Godla čelil v Liberci více než třiceti střelám soupeře, z nichž tři rány skončily v litvínovské síti. Chemikům se nepodařilo na žádnou z inkasovaných branek odpovědět a v utkání je trápilo mnoho vyloučených. „ V oslabení jsme hráli vcelku dobře a nebyli jsme nejhorší, ale Liberec nám tím sebral síly, které nám chyběly ve zbytku zápasu,” říkal po prohraném utkání brankář Denis Godla.

Denisi, jak hodnotíte dnešní zápas?

Myslím si, že nás ve všem přehráli. V utkání jsme si téměř nevytvořili šanci na branku soupeře. Sice jsme měli nějaké střely, ale okolo gólu se žádný náš střelecký pokus ani nemihl. Liberec byl lepší a důraznější, ze hry měl rozhodně víc než my. Ve třetí třetině si výsledek pouze pohlídali a hráli to tak, jak museli.

Po předchozích dvou výhrách musíte být z výkonu velmi zklamaní…

Každý prohraný zápas je zklamáním. V tabulce se navíc nacházíme v pozici, ve které být nechceme, tudíž potřebujeme body. Některé body jsme získali trochu lépe, jiné jsme si museli opravdu oddřít. Do každého dalšího utkání musíme jít s myšlenkou na bodový zisk. Tabulka je hodně vyrovnaná, takže zklamání bude po každém prohraném zápase.

V utkání vás trápila poměrně velká nedisciplinovanost…

Už jsme s tím neměli takový problém a nyní po dlouhé době jsme opět měli mnoho vyloučení. V oslabení jsme hráli vcelku dobře a nebyli jsme nejhorší, ale Liberec nám tím sebral síly, které nám chyběly ve zbytku zápasu. 

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov