Klub 07.12.2022
Autor: Petr Koukal

Mikulášská sbírka udělala v nemocnicích radost dětem

Mikulášská sbírka fanklubu Ropáci on Tour ve spolupráci s klubem udělala radost dětem, které musely 5. prosince trávit na nemocničním lůžku. Iniciátorkou sbírky je manželka klubové legendy Veronika Hüblová.

Během listopadového utkání s třineckými Oceláři probíhala mezi fanoušky sbírka sladkostí pro děti z nemocnic. Na zimní stadion dorazila opravdu bohatá nadílka, kterou následně zaměstnanci klubu společně s fanklubem rozdělili do balíčků. Ty si následně převzali hráči A-týmu Petr Straka, Michal Gut, Matúš Sukeľ, Denis Godla a Šimon Zajíček, aby je rozvezli do nemocnic v Teplicích, Kadani, Mostě a Chomutově. Do žatecké nemocnice vyrazil předseda fanklubu RoT Jan Ptáček a děti na ústeckém oddělení potěšil marketingový manažer Vervy Jan Švarc.

Mikulášská nadílka udělala dětem velikou radost a my ještě jednou děkujeme všem dárcům, kteří mysleli i na ostatní a poslali kousek mikulášského dobra na dětská oddělení nemocnic. Všem dětem přejeme brzké uzdravení a s předstihem také krásné Vánoce.

Fotogalerie

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov