Preview A-tým 17.10.2022
Autor: Daniel Tichý

Na litvínovský led dorazí druhé Pardubice

L i t v í n o v - Chemiky čeká další utkání, tentokrát na domácím ledě proti druhým Pardubicím. Podaří se Vervě prolomit čtyřzápasovou šňůru bez výhry? Utkání je na programu 18. 10. od 17:30.

HC Verva Litvínov

Litvínovští na tom zatím nejsou vůbec dobře a momentálně mají na svém kontě čtyři porážky v řade. Verva se nachází po jedenácti zápasech na posledním místě tabulky se ziskem pouhých osmi bodů. V posledním utkání chemici zajížděli na led Plzně, kde se sice dostali do vedení a jednou také dokázali srovnat utkání, ale Škodovka zápas dokázala vyhrát v poměru 4:3. Litvínovu nepomohla k vítězství ani silná střelecká převaha, která činila 43 ku 26 ve prospěch Severočechů. Do branky se v Plzni poprvé od začátku postavil Matej Tomek.

Nejproduktivnějším hráčem domácích je Šimon Stránský, který si připsal osm kanadských bodů za čtyři branky a stejný počet asistencí. Nejlepším střelcem je 6gólový Andrej Kudrna. Zranění v posledních dnech trápilo kanadského útočníka Giorgia Estephana a obránce Radima Šaldu. 

HC Dynamo Pardubice

To Pardubice řeší úplně jiné problémy a okupují druhé místo extraligové tabulky, když na první Vítkovice ztrácí jeden bod. Východočeši si v jedenácti zápasech připsali jednadvacet bodů. Ve svém posledním zápase doma přetlačili Liberec, kde se po parádním výkonu obou brankářů dostalo utkání do prodloužení za stavu 0:0. Pardubičtí v něm ale byli úspěšnější a po brance Lukáše Radila si připsali bonusový bod. Nejproduktivnějším hráčem v týmu Pardubic je Tomáš Zohorna, který je se svými čtrnácti body (9+5) také nejlepší v celé lize.

Poslední vzájemné utkání
Poslední utkání těchto dvou týmu se odehrálo v únoru tohoto roku a mohli jsme v něm vidět pěknou přestřelku. Verva sice vedla na ledě Pardubic 3:1 a také 4:2, ale i tak z utkání brala pouze bod po porážce 5:6 po prodloužení.

Podaří se chemikům zlomit nepříznivou sérii a zaskočit favorita? Přijďte fandit a sledujte naše nové sociální sítě: 

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov