Rozhovory 29.12.2023
Autor: Vladislav Kollert

Nejdůležitější jsou tři body, říká muž momentu Válek

Lukáš Válek byl jednou z hlavních postav čtvrtečního duelu s Hradcem Králové, na historické výhře, při které byl dorovnán výsledek z roku 1994, se podílel třemi body. Jak hodnotil utkání?

Litvínov šel do vedení již po pár minutách, skóre otevřel právě Válek. Chemici poté v první dvacetiminutovce dokázali nasázet ještě další dvě branky. Bylo to takové nahoru dolu, nám to tam napadalo, takže jsme rádi za tři body," říkal litvínovský odchovanec.

Válek kromě gólu nasbíral ještě dvě asistence, jeho formace s Liamem Kirkem a Jindřichem Abdulem zářila. Kanadské body jsou určitě vždycky milé, ale nejdůležitější jsou tři body, pro které jsme sem jeli. Po třech gólech v první třetině se nám určitě lépe dýchalo," dodává.

Celý rozhovor s Lukášem Válkem si můžete pustit zde:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >