Rozhovory 19.02.2021
Autor: Šimon Kadeřávek

Prohra je neomluvitelná, burcuje tým obránce Patrik Demel

Před utkáním klub informoval o uplatnění opce na Patrika Demla, šikovný obránce tak bude v dresu chemiků pokračovat. Vidět byl i v zápase s Hradcem Králové, na brankáře Štěpána Lukeše vyslal tři střely. Ani jedna však neskončila v síti a Litvínov musel strávit hořkou prohru 2:3.
Verva nevstoupila do střetnutí vůbec špatně, měla několik šancí a byla aktivnějším týmem. Hradec ale dokázal vytěžit z minima maximum. Vše se točilo okolo Filipa Pavlíka, který otevřel skóre, o několik minut později dokonce využil přesilovou hru. V další části hry přidal Mountfield další trefu, Litvínov se snažil, díky brance Irvinga a Ščotky se dostal prakticky na dostřel. Poslední krůček ale chyběl a Verva na domácím ledě neuspěla.
 
„Ve druhé a třetí třetině jsme Hradec zavřeli,“ popisoval průběh utkání Patrik Demel. „Měli jsme šance okolo brány, ale Mountfield výborně bránil,“ hledal příčinu neúspěchu. „Nebyli jsme dostatečně důrazní a nepřetavili jsme střely a zónovou převahu na góly,“ Verva si zapsala nelichotivý primát, soupeře přestřílela 45:11, ale na výhru nedosáhla.

Mountfield předvedl ve třetí části pasivní hru, dokládá to i statistika střel, která hovoří jasně: 19:0 pro domácí. „Oni to umí dohrát k vítězství, nechali jsme je zbytečně odskočit o tři branky,“ litoval bek. Chemici mají na krku čtyři porážky v řadě, což je před play-off problém. „Chtěli jsme se od tohoto zápasu odrazit,“ dodal hořce Demel.

„Máme před sebou sedm zápasů ve dvou týdnech, a tak musíme myslet dopředu,“ rozhovořil se o programu na další dny. „Dnešní prohra je neomluvitelná,“ uzavřel rozhovor mladý hráč.

Celý rozhovor s Patrikem Demlem: 

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov