Rozhovory 24.08.2022
Autor: Vladislav Kollert

Rozhovory po zápase s Libercem: Ztracené vedení i nový spoluhráč

Litvínov poprvé v přípravě prohrál, když v úterý nestačil na Bílé Tygry z Liberce. Chemici ve druhé třetině vedli o dva góly, hosté nicméně dokázali utkání otočit na konečných 2:5. Co na zápas říkali obránce Patrik Demel a asistent hlavního trenéra Karel Mlejnek?

„Měli jsme dobrý vstup do zápasu, nevypadalo to špatně, ale potom jsme udělali individuální chyby a zápas jsme si sami prohráli," hodnotil litvínovský obránce duel s Bílými Tygry. Litvínov zároveň během týdne představil nového obránce, z KHL dorazil Janis Jaks. Shodou okolností s Patrikem Demelem působil čtyři roky v univerzitní NCAA, takže se oba hráči dobře znají. „Janis je dobrý kluk a máme spolu spoustu vzpomínek, na ledě i mimo něj. Na ledě má výbornou střelu z první a umí rozdat i tvrdý hit. Věřím, že bude posilou pro náš mančaft," dodává.

Celý rozhovor s Patrikem Demelem si můžete pustit zde:

„Do zápasu jsme vstoupili velice slušně, ale srazily nás přesilové hry a lacině obdržené góly," hodnotil utkání Karel Mlejnek. „Dnes to bylo hodně o speciálních týmech, my jsme přesilové hry neproměnili a oni ano," dodává. 

Celý rozhovor s Karlem Mlejnkem si můžete pustit zde:

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov