Klub 03.05.2022
Autor: Klub

V Litvínově končí útočník Richard Jarůšek

Vedení klubu se rozhodlo ukončit kontrakt s útočníkem Richardem Jarůškem. „Po dohodě s realizačním týmem jsme se rozhodli Richardovi ukončit smlouvu. Richard se v první sezóně v Litvínově svými góly výrazně podílel na záchraně extraligy a v následujícím ročníku na to dokázal navázat. Letos se mu sezóna bohužel nepovedla. Richardovi děkujeme za odvedené služby, přejeme mu hodně štěstí a zdraví do budoucna,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Třicetiletý útočník za Vervu nastoupil do 158 utkání, ve kterých nasbíral celkem 95 bodů za 51 gólů a 44 asistencí. V Litvínově v předchozích sezónách patřil mezi nejproduktivnější hráče, když v prvním ročníku na severu Čech překonal hranici dvaceti branek a ve druhém ji atakoval. V uplynulé sezóně ale zůstal za očekáváním. V 51 zápasech vstřelil deset gólů a přidal čtrnáct asistencí. Od listopadu loňského roku se střelecky trápil, kdy nedokázal skórovat dlouhých 28 zápasů v řadě. Po třech letech se tak s Litvínovem loučí. „Chceme tým malinko přebudovat, aby měl jiný projev. Vyžadujeme dravost, rychlost a tvrdost. Jarůšek je hráč, který dává góly, ale když se mu je dávat nedaří jako v minulé sezóně, tak zase tak platný není. Pracoval, snažil se, ale prostě to nešlo,“ říká hlavní trenér Vervy Vladimír Růžička.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov