Preview A-tým 15.08.2022
Autor: Kamila Stříteská

V přípravě prověří chemiky Plzeň

Svěřenci Vladimíra Růžičky za sebou mají dvě přípravná utkání a slavili dvě vítězství. Po týdenní zápasové odmlce vyzvali chemici ke třetí prověrce Plzeň. Utkání začíná v 17.30 hodin.

Z domácí kabiny

Verva odehrála již dvě přípravná klání a v obou případech dokázala zvítězit. Nejprve porazila Sokolov, posléze před domácím publikem vyhrála nad Energií. V litvínovském dresu se předvedli také letošní posily. Formu z loňské sezony si udržel Patrik Zdráhal, jenž v utkání s Karlovými Vary dvakrát skóroval. 

Z kabiny hostů

Indiáni odehráli pouze jedno zápas proti prvoligovému Šumperku, kterému nedali žádnou šanci a zvítězili 4:0. Všechny branky padly v prostřední části utkání a gólovou kanonádu začal Martin Lang, který se zaznamenal dvě trefy. Následně se přidal Ludwig Blomstrand a Filip Suchý. V brankovišti dostal na úvod prostor Dominik Pavlát, jehož ve 31. minutě vystřídal Vondraš. V dresu Plzně se představí litvínovským dobře známý Marek Baránek, jenž přešel na západ Čech z Kladna.

Před sezonou došlo v západočeském klubu k několika změnám. Tým opustili obránci Jakub Kindl, Dominik Graňák, Viktor Lang, Peter Čerešňák a z útoku Michal Bulíř, Gustaf Thorell, Filip Přikryl, Martins Dzierkals, Pavel Musil a Jan Dufek. Na odchody reagovalo vedení klubu příchody obránců Jana Piskáčka, Michala Houdka, Petra Zámorského, Marka Baránka, Martina Vitaloš a útok výztuží Samuel Bitten, Zdeněk Sedlák, Aleksi Rekonen, Kryštof Hrabík a Nicolai Mayer. 

Vstupenky

Majitelé permanentních vstupenek z loňské sezóny 2021/2022 mohou ke vstupu použít svou permanentku zdarma. Držitelé klubových karet mají 30% slevu. Mimo online prodej bude možné zakoupit vstupenky také na klubových pokladnách, a to v den zápasu od 15:00. Stadion bude pro fanoušky otevřen od 16:30.

Vstupenky lze zakoupit online po kliknutí ZDE.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov