Preview A-tým 29.10.2022
Autor: Lukáš Bolech

Verva jede bojovat o body do Liberce

Na utkání 16. kola TELH zavítá Litvínov na led Bílých Tygrů. Chemikům se v pátek podařilo prolomit sérii sedmi prohraných utkání, a to domácím vítězstvím nad pražskou Spartou, kterou porazili 4:0. Podaří se černožlutým urvat body i na severu Čech? Utkání začíná 30.10. v 16:00.

HC Verva Litvínov

Litvínovským hokejistům se pod novým trenérským vedením podařilo vybojovat v minulém kole třetí výhru v sezoně. Po 15 odehraných zápasech se nacházejí na posledním místě tabulky s 12 body. Chemici si z osmi venkovních zápasů připsali zatím jen jedinou výhru, o kterou se zasloužili 4. října v Karlových Varech výsledkem 1:4. V předchozím venkovním utkání nevyzráli na Vítkovice, se kterými padli 5:3. Do vedení šli sice díky zásahu Giorgia Estephana jako první, ale v závěru prvního dějství srovnal skóre Dominik Lakatoš a Ridera dokončila obrat ve druhé třetině třemi brankami.

Nejproduktivnějším hráčem Vervy je Giorgio Estephan, který se aktuálně nachází na osmé příčce kanadského bodování ligy. Má na kontě čtyři góly a 10 asistencí.

Bílí Tygři Liberec

Liberečtí nemají zrovna nejlepší formu. Po rekordní sérii remizovaných utkání v řadě (7 utkání) dokázali bodovat všech úvodních 12 kol. V posledních třech zápasech však nezískali ani bod. Nejprve padli na ledě Vítkovic 3:6. Stejným výsledkem se museli sklonit i před Hradcem Králové a v minulém kole neuspěli na ledě předposledního Kladna, které ubránilo výsledek 3:2. Momentálně patří borcům ze severu Čech 10. místo s 19 body.

Nejproduktivnějším hráčem Bílých Tygrů je Michael Frolík, jemuž za sedm vstřelených branek a čtyři asistence patří 26. pozice ligového bodování.

Poslední vzájemné utkání

Poslední střet těchto dvou týmů vyšel lépe pro liberecké hokejisty, kteří si po výhře na nájezdy odvezli dva body. 

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov