Preview A-tým 17.11.2022
Autor: Daniel Tichý

Verva po reprezentační pauze zajíždí na led Hradce Králové

L i t v í n o v - Reprezentační pauza je za námi a chemici jedou na východ Čech, kde se střetnou s Hradcem Králové. Vervě se v posledních pěti utkáních začalo dařit, doufejme, že i po pauze dokáže Litvínov navázat na předešlé výsledky. Utkání startuje 18. 11. od 18:00 hod.

HC Verva Litvínov

Vervě se po odvolání Vladimíra Růžičky začalo velmi dařit, když dokázala z pěti utkání získat dvanáct bodů za tři tříbodové výhry, za jednu výhru v prodloužení a jeden bod získala v zápase s Kladnem, ve kterém Litvínov prohrál až v nastaveném čase. Chemiky může prohra s Kladnem hodně mrzet, jelikož v utkání vedli už 2:0 a do konce utkání zbývaly pouhé tři minuty. Tým ze středních Čech ale dokázal srovnat a získat bonusový bod v prodloužení. V posledním utkání před reprezentační přestávkou přivítala Verva na svém ledě Karlovy Vary v Podkrušnohorském derby. Litvínov dokázal utkání vyhrát a dokráčel si pro výhru 5:3. Chemici se nachází momentálně na dvanáctém místě se ziskem jednadvaceti bodů a mají dvoubodový náskok na poslední Kladno. Nejproduktivnějším hráčem Litvínova je Giorgio Estephan se sedmnácti kanadskými body za čtyři branky a třináct asistencí.

Mounfield HK

To východočeští hokejisté jsou na tom lehce lépe. Nachází se na sedmém místě se ziskem šestadvaceti bodů. Jejich forma v posledních utkáních je jak na houpačce a střídají prohry a výhry. Mountfield už na rozdíl od Severočechů odehrál jedno utkání po reprezentační pauze. A to v rámci Ligy mistrů na ledě Färjestadu, kde Hradec Králové vedl ve druhé třetině 3:1, ale Švédové utkání otočili a zvítězili 3:4. Poslední utkání v extralize odehrál Mountfield na domácím ledě proti Kometě Brno a v poklidu zvítězili v poměru 5:1. Nejproduktivnějším hráčem domácích je Jakub Lev s osmnácti body za šest branek a dvanáct asistencí.

Poslední vzájemný zápas

V sedmém kole této sezóny se Verva radovala z vítězství 3:2, kdy otočila utkání ve třetí třetině, ve které vstřelila tři branky. Postupně se trefili dvakrát Kudrna a Stránský.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov