Preview A-tým 22.10.2022
Autor: Daniel Tichý

Verva změří síly s Vítkovicemi na jejich ledě

Litvínov ve čtrnáctém kole extraligy zajíždí na led druhých Vítkovic. Chemici nedokázali zvítězit už v šesti po sobě jdoucích utkáních. Podaří se jim tato smůla prolomit? Utkání startuje 23.10.2022 od 16:00.

HC Verva Litvínov

Litvínovští hokejisté se momentálně nenachází v záviděníhodné pozicí, když jsou na úplném chvostu extraligové tabulky. Verva si ze třinácti utkání připsala devět bodů a posledních šest utkání nedokázala zvítězit. Chemici si v nich připsali pouze jeden bod, a to za domácí prohru s Pardubicemi po prodloužení. V posledním utkání se Litvínov střetl s Olomoucí na jejich ledě. Verva sice po první třetině vedla 1:0 zásluhou Zileho, ale ve druhé třetině obdržela čtyři branky. V poslední periodě vykřesal naději pro litvínovské Patrik Zdráhal, který dvěma branky snížil na rozdíl jedné branky, ale Mora dokázala trefit odkrytou branku a zvítězila 5:3.
Nejproduktivnějším hráčem Vervy je Giorgio Estephan s deseti kanadskými body za jednu branku a devět asistencí.

HC Ridera Vítkovice

To Vítkovice řeší úplně jiné starosti a nyní okupují druhé místo tabulky se ztrátou jednoho bodu na první Pardubice. Vítkovičtí získali pětadvacet bodů a jsou zaslouženě favoritem tohoto střetnutí. Domácí hostili v posledním utkání Liberec a prohrávali v něm 0:1. Jenže poté Vítkovice vstřelili pět branek v rozmezí deseti minut a dokráčeli si nakonec pro vítězství 6:3. V utkání se blýskl dvěmi branky Roberts Bukarts, který je s devíti branky nejlepším střelcem domácích. Celé bodování vede Američan Peter Krieger. Ten si připsal čtrnáct kanadských bodů za sedm branek a stejný počet asistencí.

Poslední vzájemné utkání
Poslední střetnutí bylo v září tohoto roku a jednalo se první kolo tohoto ročníku. Vítkovice si zásluhou dvou branek Petera Muellera dokráčeli pro vítězství 3:2.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov