Klub 23.05.2021
Autor: Ondřej Vlk

Zemřel bývalý litvínovský obránce Marek Trončinský

V neděli ráno zasáhla celé hokejové prostředí smutná zpráva. Ve věku 32 let zemřel bývalý litvínovský obránce Marek Trončinský.

Rodák z Ústí nad Labem se poprvé v Litvínově objevil v dorosteneckých letech. Za A-tým litvínovské Vervy se ale představil až po třinácti letech, kdy posílil chemiky v bojích o záchranu. Dlouhé roky byl litvínovským fanouškem a návrat na sever Čech si užíval. "Znám vlastně celý tým. S někým jsem hrál v klubu, s někým v reprezentaci, takže je to v pohodě. Navíc to mám kousek do Ústí nad Labem, odkud dojíždím." V mládí zároveň navštěvoval zápasy černožlutých jako fanoušek. "Na hokej jsem sem jezdíval dost často," říkal v rozhovoru. 

Úspěšný hráč a bývalý reprezentant, který se rád bavil, za Litvínov odehrál 26 utkání, ve kterých vstřelil 3 góly a přidal 9 asistencí. Po odchodu z Litvínova zamířil do Anglie a poslední dvě sezóny hrál za rumunský Gyergyói HK. Dnes ráno zasáhla všechny hokejové fanoušky smutná zpráva, že další hokejová utkání ve své kariéře nepřidá. 

Za celý klub vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině a přátelům. 

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov