Preview - Junioři 23.02.2022

Boj a závěrečné umístění pokračuje. Juniory čeká Havířov s Kladnem

Vedle dorostenců odehrají tento týden dva zápasy také junioři. Ti aktuálně bojují o setrvání v nejvyšší juniorské soutěži, v minitabulce jim patří 2. místo, které zaručuje bezpečí. V rámci čtvrtečního dne změří síly s Havířovem, který na Severočechy ztrácí čtyři body. V sobotu budou hájit černožluté barvy proti posledním Rytířům.

Litvínov narazil v aktuálním ročníku na Havířov dvakrát. Poprvé zavítal na slezský led koncem října, kde jako první slavili právě chemici. Cestu za třemi body zahájil Kroupa, po první siréně se k němu přidal Slavík se Stehlíkem. Na 4:0 zvýšil ve třetím dějství Hák. Čestnou trefu domácích si připsal Byčkov. Situace se však otočila na ZS Ivana Hlinky. Hosté totiž vedli už 2:0, poté rozvlnil síť litvínovský Stehlík. Slezané ale odskočili ve 45. minutě, na výhře nic nezměnil ani závěrečný zásah Baláže.

Podobnou bilanci mají černožlutí také s kladenskými Rytíři. Ty dokázali v dohrávce 1. kola porazit 4:2. Výsledek se nerodil vůbec snadno, přestože v 8. minutě pálil ostrými Slavík. Středočeši se totiž do utkání vrátili a do druhé třetiny nastupovali s jednogólovým náskokem. Díky dalšímu gólu Slavíka a dvěma brankám Danielčáka ale získali chemici plný počet bodů. V odvětě na Kladně slavili jako první hosté, Rytíři se ale radovali v každém dějství a připsali si výhru 3:1. Mimo jiné Rytíři v aktuální sezoně mají na kontě pouhá tři vítězství, jedno právě zaznamenali proti Litvínovu.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov