Preview - Junioři 17.09.2021

Junioři míří do Hradce, čeká je souboj s Mountfieldem

Junioři mají zápasový víkend. V pátek odehráli první přípravné utkání na venkovní půdě a v sobotu už míří do Hradce Králové. Mountfield má v zádech tři výhry a pyšní se prvními příčkami v tabulce. Podaří se chemikům zlomit rozjetou hradeckou šňůru? Zápas začíná v 12.00 hodin.

Juniorským chemikům se na pardubickém ledě podařil vstup do prvního dějství, ve kterém musel domácí brankář lovit rovnou třikrát puk ve své kleci. Skóre otevřel v 7. minutě Marek Slavík. O dvacet vteřin později překonal Borovičku Jan Vopat. A v 10. minutě zakončil povedenou první třetinu David Skuhrovec.

Ve druhé periodě se domácím podařilo snížit zásluhou Kale Costy, nicméně další branky v prostřední části nepadly a Litvínov měl nadále náskok. Ve 48. minutě domácí přidali gól, když Čermáka překonal Michal Hrádek.

V 50. minutě měly Pardubice velkou příležitost pro srovnání, když jeden z litvínovských hokejistů byl přistižen při hákování a následovalo trestné střílení, jehož se zhostil Dominik Pavlata, ale cestu za záda hostujícího gólmana nenašel. Poté přidal závěrečnou branku Tim Danielčák. Chemici mají na kontě pouze tři body, které pramení z výhry nad Pardubicemi.

Hradečtí junioři mají velmi povedený vstup do sezony. Ze tří zápasů vzešli vždy vítězně a na kontě tak mají plný počet bodů. V posledním klání s Chomutovem se Mountfieldu podařila závěrečná třetina, ve které svému soupeři nasázela tři branky. Z utkání se tedy radoval Hradec Králové výhrou 5:1 nad Piráty. 

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >