Preview - Dorost 16.09.2021

Dorost čeká těžká bitva, do Litvínova zavítají rozjeté Karlovy Vary

Jako by na sebe narazily dva různé světy, domácí dorostenci se potýkají se střídavou výkonností. Hosté z Karlových Varů prožívají hvězdný vstup do soutěže, protože ještě neochutnali hořkost porážky. Chemici budou usilovat o zaskočení favorita od 13:00.

Litvínov naposledy narazil na Karlovy Vary v předminulé sezoně, další zápasy nestihl kvůli koronavirové pandemii. Ani jednou však dorostenci nedokázali vyhrát, nejdříve ve druhém kole prohráli smolně 3:4. Mladíci vedli už 2:0, poté přišel herní výpadek a Karlovy Vary získaly tři body. Odveta dopadla ještě hůř, protože Energie uštědřila Litvínovu debakl 1:5, jedinou černožlutou branku vsítil Adámek.

Aktuální forma Severočechů je kolísavá, mají na kontě jednu výhru, prohru a prohru v prodloužení. Pokud chtějí pomýšlet na postup, musí jednoznačně zabrat. Vstup do soutěže neproběhl podle ideálních představ, za zmínku stojí hlavně vysoká prohra s favorizovanou Plzní.

Ve středu si chemici spravili chuť v Třemošné, kde zvítězili 5:0, třemi body se blýskl Jan Šprynar s Jaroslavem Bystřickým. Sluší se dodat, že Litvínov trápila koncovka, protože v utkání jeho hráči zaznamenali 63 střel, z nichž jen pět skončilo v síti. Úspěšnou premiéru si v letošní sezoně odbyl gólman David Tuhý, který v duelu třetího kola vychytal čisté konto.

Energetici nemohli mít po třech kolech víc bodů, všechna dosavadní utkání totiž ovládli. Nejdříve si pochutnali na Chomutovu, následovala tuhá bitva s kladenskými Rytíři. V posledním zápase narazili na Hvězdu Praha.

Během čtvrtečního klání padlo deset gólů, úspěšnějším týmem byli nakonec hosté z Karlových Varů, kteří zvítězili 6:4. Fanoušci viděli jen v prvních deseti minutách pět zásahů. Energii patří díky třem výhrám v řadě druhá příčka.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov