Preview - Dorost 21.02.2022

Nadstavba míří ke konci. Dorost přivítá na domácím ledě Kladno, poté vyrazí do Třemošné

Mladíci mají před sebou už jen pět utkání, jejich přímý konkurent a aktuální lídr z Chomutova odehraje o jeden zápas méně. Díky tomu je postup v rukou litvínovský nadějí, ty tento týden změří síly s posledními Pracovními zálohami Kladno, za sobotním mačem musí odcestovat na led Meteoru Třemošná.

Severočeši se s PZ Kladno setkali naposledy 12. února v rámci dohrávky 7. kola nadstavby. První třetinu papírový outsider odolával, poté ale otevřel skóre Jan Šprynar. Stejný hráč slavil i o deset minut později. Jeho počínání napodobil Peroutka, posléze se ale dostal ke slovu znovu Šprynar a zaznamenal hattrick během jediné dvacetiminutovky. Útočníkovo snažení nastartovalo spoluhráče a Litvínov nasázel v posledním dějství pět gólů. Ztrápené Kladno reagovalo jedinou trefou v 59. minutě a brankář Balík tak smolně přišel o čisté konto.

Na Třemošnou narazili chemici začátkem února a stejně jako se Středočechy nedokázali rozvlnit síť během úvodního dějství. Nervózní tým uklidnil ve 24. minutě Dominik Čech, hráči v černožlutých dresech přidali další trefu zásluhou Bednaříka. Podobný počet gólů padl také v závěrečné dvacetiminutovce. Litvínov si díky tomu připsal důležitou výhru a hlavně tři body!

Utkání s PZ Kladno začíná ve čtvrtek od 17:30, proti Třemošné vyrazí na led během soboty ve13:00.

Mohou Severočeši přeskočit Piráty ještě před závěrečným hracím týdnem? Chomutov paradoxně míří do Třemošné ve čtvrtek, v sobotu čeká hráče utkání s Hvězdou. V případě Litvínova i Chomutova jsou oba týmy papírovými favority a měly by si připsat plný počet bodů.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov