Preview - Dorost 05.02.2022

Nabitý program dorostenců. Litvínov čekají v týdnu tři zápasy

Mladé naděje hrají zpravidla dva zápasy za týden, kvůli karanténě ze začátku ledna ale musí dohánět některé zápasy. Netradičně v úterý odcestují na led západočeské Třemošné, čtvrteční odpoledne budou pro změnu hájit barvy proti Rytířům. Nabitý program zakončí doma s posledními Pracovními zálohami Kladno.

 Litvínovu aktuálně patří třetí příčka, vedoucí Chomutov je však doslova na dostřel. Dohrávka 8. kola s Meteorem Třemošná by totiž mohla Severočechy k Pirátům přiblížit. Dorostenci na soupeře umí, kupříkladu v posledním vzájemném utkání zvítězili rozhodně 4:0. Na branku se ale dlouho čekalo, protože za domácí jako první pálil Dominik Čech až ve druhé třetině. Jeho počínání napodobil Bednařík, Horský a Kladivo.

Pokud Litvínov získá plný počet bodů dotáhne se na druhé Rytíře, které může v případě čtvrtečního utkání přeskočit. Mladě naděje totiž čeká výjezd na Kladno. Jenže Středočeši jsou pro chemiky vyrovnaným soupeřem. V základní části skončila obě vzájemná klání 6:5, jednou se radoval Litvínov, poté Rytíři. V rámci nadstavby na sebe mužstva narazila na začátku ledna a důvod k úsměvu mělo černožluté komando. Skóre opět otvíral Dominik Čech, další gól vstřelil Maštalířský s Tůmou. Velmi důležitý byl výkon brankáře Davida Tuhého, jenž pochytal všech 30 střel.

V sobotu dorazí na sever Čech PZ Kladno. Beznadějně poslední tým tabulky by neměl být pro chemiky problémy, protože v aktuální sezoně na Středočechy narazili čtyřikrát a nasázeli jim 42 gólů!

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov