Zápasy - Dorost 06.09.2024

Ideální vstup do sezóny, dorost nedal šanci plzeňským Vlkům

Preview k zápasu

Foto Reportáž
Extraliga dorostu vytáhla svou oponu, litvínovští dorostenci na úvod nového ročníku přivítali na svém ledě nováčka soutěže - Pilsen Wolves.
1. kolo, 6.9.2024
Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
5:1
0:0, 2:0, 3:1

Litvínov

Udržal – Šindelář, Žák, Postl, Bozseník, Müller, Kudrna – Kváš, Melančin, Skála, Vondráček, Klempíř, Rambousek, Butka, Petružálek, Gimmler, Záruba.

Pilsen Wolves

Uhel – Smazal, Kačmáček, Brož, Kočárek, Souček, Stupka – Pšenička, Horák, Blotskyi, Lisý, Račinský, Bill, Chasák, Robinson, Popovych, Kuchuk, Klapáč.

Branky a nahrávky

22. Žák (Skála), 34. Rambousek (Bozseník, Gimmler), 46. Vondráček (Skála, Butka), 46. Gimmler (Rambousek, K. Kváš), 50. Petružálek (Bozseník)
59. Robinson (Klapáč)

Statistiky

Rozhodčí:
Glanc – Tichý, Herles
Vyloučení:

6:7

Využití:

0:0

V oslabení:

0:0

Diváci:

87

Střely na bránu:

54:22

Průběh zápasu:

5:0, 5:1.

Zápas začal přesilovou hrou Plzně, avšak Kryštof Udržal si poradil se všemi pokusy hostujícího celku. Lépe si nevedli v početní výhodě ani domácí hokejisté. Úvodní branku nové sezóny nevstřelil ani Dominik Skála, který si nabruslil do ideální střelecké pozice, Uhel byl včas na svém místě. Na druhé straně se pro změnu neujala rána Šimona Brože, který o kousek minul klec Udržala. Z protiútoku zkoušel své štěstí Vondráček, skóre se nicméně nezměnilo ani po střele Marka Žáka, úvodní třetina tak žádnou branku nenabídla.

Avšak co se nepovedlo v úvodním dějství, to nastalo po necelých dvou minutách toho druhého. Skála vyhrál buly v útočné třetině přesně na hůl Marka Žáka, který přesnou ranou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Mladé pušky Vervy se vstřelenou brankou povzbudily a najednou je byl plný led, nepřibrzdila je ani dlouhá početní výhoda Wolves, na pět minut byl vyloučen Adam Klempíř. Naopak krátce za polovinou utkání Litvínov dokázal svůj náskok zdvojnásobit. Matěj Rambousek byl po přihrávce od zadního mantinelu zcela sám mezi kruhy a jeho projektil zapadl přesně k tyči.

Poslední část odšpuntovali navíc svěřenci Roberta Kašeho další povedenou akcí, kterou zakončil Antonín Vondráček, jenž zůstal sám před Uhelem, ten jen bezmocně vylovil puk ze své sítě. A to navíc nebylo vše, uběhlo pouhých patnáct vteřin a skóre se měnilo znovu. Ivan Gimmler zůstal zapomenut před brankou, kam se k němu přívětivě odrazila rána Rambouska. V padesáté minutě už to bylo dokonce o pět branek. Jakub Petružálek se dostal do samostatného úniku, brankáři naznačil kličku do forhendu, nakonec zakončoval bekhendem do poloprázdné brány. Poslední slovo v zápase měli nicméně hosté, když 71 vteřin před koncem upravil na konečných 5:1 Sidney Robinson, ten vyslal nechytatelnou ránu z vrcholu levého kruhu.

FOTO: Juniorský hokej.

Play-out
4:2
(0:1, 3:1, 1:0)
Statistiky

Statistiky nejsou k dispozici.

Brankáři
Související články
Zápasy - Dorost 06.09.2024

Ideální vstup do sezóny, dorost nedal šanci plzeňským Vlkům

Tabulka
P Tým Tým Z S B
1. CEB Č.Budějovice 0 0:0 0
2. HKM Hradec Králové 0 0:0 0
3. KLA Kladno 0 0:0 0
4. KOM Kometa 0 0:0 0
5. KVA Karlovy Vary 0 0:0 0
6. LIB Liberec 0 0:0 0
7. LIT Litvínov 0 0:0 0
8. MBL Mladá Boleslav 0 0:0 0
9. OLO Olomouc 0 0:0 0
10. PCE Pardubice 0 0:0 0
11. PLZ Plzeň 0 0:0 0
12. SPA Sparta 0 0:0 0
13. TRI Třinec 0 0:0 0
14. VIT Vítkovice 0 0:0 0
Kompletní tabulka
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >