Preview - Dorost 26.01.2022

Návrat po pauze! Dorost čekají venkovní zápasy s Chomutovem a Kladnem

Litvínovští mladíci odehráli poslední soutěžní utkání 8. ledna, od té doby marně vyhlíží návrat. Kýžená chvíle nadejde tento čtvrtek, kdy vyrazí na žhavý chomutovský led. O víkendu pro změnu odcestují na Kladno a změří síly s tamními Pracovními zálohami.

Shodou okolností byl Litvínov naposledy v akci právě proti Chomutovu. Hosté rozhodli o dělbě bodů už v prvním dějství, kdy se prosadil Kokman s Kloboučkem. Mnohem aktivnější domácí sice odstřelovali brankáře Pirátů Perůtku, ale trefu zaznamenali až v čase 54:58. Puk za jeho záda propasíroval Bednařík. Poslední slovo však měl Chomutov, jenž zásluhou Hynka uzavřel na konečných 3:1.

S PZ Kladno se chemici naposledy setkali na začátku prosince. Zápas 2. kola nadstavby odstartoval rychlým gólem Raichl. Domácí překvapivě vzdorovali a Šabada srovnal kroky obou mužstev. Jenže přišel ofenzivní uragán, protože Litvínov nasázel Kladnu osm branek. Hattrickem se blýskl Jakub Bednařík, který ke svým gólům přidal ještě asistenci.

A jaké je postavení týmů v tabulce? Vévodí jí Chomutov se ziskem 45 bodů, čtvrtý Litvínov ztrácí na první Piráty osm bodů, zároveň chemici mají k dobru tři utkání. PZ Kladno se krčí na posledním místě, protože získalo ze 25 zápasů pouze jeden bod.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov