Reportáž ze zápasu

3. kolo, 12.9.2006
T-Mobile Arena
5:6sn
0:1, 1:2, 4:2 - 0:0 - 0:1

Sparta

Salfický - Ptáček, Černošek, Vykoukal, Jan Hanzlík, Tabaček, Benýšek - Sivek, J. Hlinka, Hlaváč - P. Ton, Netík, O. Kratěna - Hromas, Langhammer, Podlešák - Dragoun.

Litvínov

Altrichter - Skuhrovec, Hranáč, Punčochář, Ťupa, L. Poživil, Morava, Bombic - Kubinčák, Reichel, Prorok - Benda, Branda, M. Trávníček - Lukeš, Kopecký, Bednařík - Jánský, Sklenička, Jenáček.
Branky a nahrávky: 32. Hlaváč (Hlinka), 53. Hlinka (Hlaváč), 57. Ptáček (Ton), 59. Ton (Kratěna), 60. Ton (Hlinka) - 13. Kubinčák (Reichel), 30. Bednařík (Kubinčák), 40. Hranáč (Reichel), 42. Bednařík (Kopecký), 51. Benda (Trávníček), rozhodující sam. nájezd Reichel. Rozhodčí: Homola - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 7:11, navíc Hlaváč (SPA) 5 min. + OK, Altrichter (LIT) 10 min. Využití: 2:3. Diváci: 4 457. Střely na branku: 48:38. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 5:5, 5:6.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Sparta

František Výborný (HC Sparta Praha): "My můžeme být spokojeni jen se závěrem. Já ale doufám, že to mužstvo nakopne a hráči pochopí, co je potřeba hrát. V prvních dvou třetinách nás soupeř předčil v proměňování přesilovek a celkově v proměňování gólových šancí. I my jsme tam měli dvakrát prázdnou branku, ale nedali jsme. Za závěr ale mužstvo zaslouží absolutorium a pro nás je ten bod velmi cenný. Mohli jsme ale získat i dva. V prodloužení chytil Altrichter fantasticky šanci Hlinky."

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): "Před zápasem bychom určitě dva body brali, ale po průběhu dvou třetin a třinácti čtrnácti minut poslední třetiny to vypadalo, že si odvezeme tři body za vynikající výkon. Závěr nám bohužel nevyšel. Sice jsme bojovali, ale bylo tam hodně taktických chyb a soupeř nás přitlačil a zahrál fantasticky závěrečné minuty i s odvoláním brankáře. Divákům se to určitě líbilo. My jsme s tím spokojeni nebyli, ale dva body jsme nakonec získali."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >