Reportáž ze zápasu

9. kolo, 29.9.2006
Zimní stadion Na Lapači
3:6
0:2, 1:2, 2:2

Vsetín

Štefl - Kučný, Hrabal, Horák, Galvinš, Bolf, Pelikovský, Ostrčil, Štach - Demel, Stantien, Škoda - Rob, Bezinš, Dubec - Kraus, Sabol, Grill - L. Duba, Sakrajda, Davídek.

Litvínov

J. Hübl - Skuhrovec, Hranáč, Gýna, Bombic, Nikolov, L. Poživil, Morava - Prorok, Reichel, Kubinčák - Benda, Branda, M. Trávníček - Jenáček, Kopecký, Bednařík - Jánský, J. Černý, Sklenička - Lukeš.
Branky a nahrávky: 23. Kučný (Grill), 46. Hrabal (Kučný), 55. Grill (Stantien) - 3. Kubinčák (Reichel), 17. Kubinčák (Reichel), 29. Kopecký (Bednařík), 37. Prorok (Reichel), 42. Jenáček (Benda), 48. Kopecký (Trávníček). Rozhodčí: Bolina - Kostka, Machálek. Vyloučení: 4:8. Využití: 3:2. Diváci: 3 680. Střely na branku: 33:29. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 2:5, 2:6, 3:6.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Vsetín

Břetislav Kopřiva (Vsetínská hokejová): „Po dvou výhrách jsme vstoupili do utkání špatně a zacloumaly s námi góly v přesilovkách. Bylo chybou, že jsme inkasovali na 3:1. Litvínov se předvedl v dobrém světle a ukázal svou sílu. Pozitivem je, že jsme bojovali až do konce. Chyběl nám však větší respekt ze soupeře a občas jsme hráli příliš otevřený hokej. Věřím však, že sérii pěti proher s Litvínovem v řadě letos zlomíme, máme ostatně ještě tři pokusy.“

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): „Jeli jsme sem po dvou zápasech, kdy jsem vyšli na prázdno. Věděli jsme, že domácí jsou rozjetí a ověnčeni skalpy silných mužstev. Zvládli jsme však začátek zápasu, kdy jsme skórovali v přesilovkách. Největší zlom přišel v první polovině prostřední části, kdy jsme po vsetínském tlaku po snížení odskočili o dvě branky. Smekám před Vsetínem klobouk, jelikož domácí bojovali až do posledních vteřin a my jsme si nemohli dovolit nic vypustit. Jsem za body z cizího hřiště rád.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >