Reportáž ze zápasu

17. kolo, 17.10.2006
Tipsport arena
1:0
0:0, 1:0, 0:0

Liberec

Hnilička - Moravec, Zíb, Krstev, Čutta, Žabka, Holub, Kočí - Pletka, Podkonický, Šachl - Klimenta, Plodek, Víšek - O. Hruška, Vampola, S. Procházka - Pajič, Pabiška, Dušek.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Gýna, Punčochář, Šlégr, L. Poživil, Skuhrovec, Nikolov, M. Trávníček - Kopecký, Sklenička, Lukeš - Branda, J. Černý, Reichel - Bednařík, Jenáček, Prorok - Kubinčák, Jánský, Benda.
Branky a nahrávky: 26. Víšek (Plodek). Rozhodčí: Minář - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 8:8, navíc Sklenička (LIT) 10 min [NARZ]. Bez využití. Diváci: 4 325. Střely na branku: 35:30. Průběh utkání: 1:0.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Liberec

Vladimír Čermák (HC Bílí Tygři Liberec): "Věděli jsme, že sem přijede mužstvo silné především v útočné fázi. Poslední tři zápasy bodovali i u silných soupeřů. Připravovali jsme se na práci hlavně v obranném pásmu a myslím, že jsme ji plnili dobře. Měli jsme využit šance, které se nám tam v průběhu zápasu naskytly. Kdybychom využili alespoň jednu, nemusel nás ten zápas stát tolik sil. Ale chtěl bych klukům poděkovat za předvedený výkon. Výsledek 1:0 je slušný."

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): "My jsme určitě přijeli do Liberce s tím, že chceme odvézt nějaký bod. Možná se na našem výkonu projevilo i to, že jsme měli nahuštěný program, ale přesto mužstvo bojovalo. Ten náš vytyčený cíl určitě nebyl daleko. Chyběl nám větší důraz v zakončení, ale Milan Hnilička podal svůj obvyklý kvalitní výkon. Škoda těch šancí v závěru, ale domácí už si to pohlídali."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >