Reportáž ze zápasu

19. kolo, 27.10.2006
Zimní stadion Plzeň
3:4sn
1:1, 1:1, 1:1 - 0:0 - 0:1

Plzeň

Málek - Cartelli, Derner, Benák, Mazanec, Pulpán, Trnka, Nedoma, Dominik Boháč - Zelenka, Divíšek, Matějovský - Důras, Šindel, Adamský - A. Padělek, Fabuš, Ludvík - J. Heřman, Kubalík, Šaffer.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Šlégr, Punčochář, Nikolov, Gýna, Skuhrovec, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - Benda, Branda, M. Trávníček - Bednařík, Kopecký, Jenáček - Sklenička, Lukeš, Jánský - J. Černý.
Branky a nahrávky: 6. Zelenka (Adamský), 29. Divíšek, 45. Divíšek (Heřman) - 14. Branda (Benda), 40. Kubinčák (Prorok), 60. Kubinčák (Reichel), rozhodující samostatný nájezd Jenáček. Rozhodčí: Schuetz (GER) - Bádal, Kalivoda. Vyloučení: 8:9. Využití: 0:1. Diváci: 6 050. Střely na branku: 52:40. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Plzeň

František Černý (HC Lasselsberger Plzeň): "Po výkonu, který dnes kluci předvedli, jsme měli vyhrát. Je to škoda, protože kluci zápas odmakali, hráli v pohodě, ačkoli věděli, že Litvínov je v tabulce první a hraje v dobré pohodě. Bohužel jsme měli smůlu. Na 2:2 Litvínov vyrovnal v poslední minutě druhé třetiny a na konci utkání dokázal vyrovnat dokonce 10 sekund před sirénou. Do nájezdu jsme třikrát poslali Cartelliho, protože je pravák, a to je pro brankáře chytajícího v opačném gardu vždy těžší. Druhý nájezd jel junior Heřman, jelikož jsme v zápisu spletli jeho číslo s Divíškovým."

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): "Více jsme z dnešního utkání vytěžit nemohli, protože domácí byli celé utkání iniciativnější a vypracovali si i více brankových příležitostí. My jsme však vždy dokázali odpovědět. V prodloužení už ani jeden z týmů nechtěl inkasovat, i když se do nebezpečné šance dostal plzeňský Matějovský. Nájezdy už jsou loterie, letos se nám však daří, už jsme při nich třikrát uspěli. Snad jsem to nezakřikl."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >