Reportáž ze zápasu

20. kolo, 29.10.2006
Zimní stadion Ivana Hlinky
2:3
0:1, 2:2, 0:0

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Šlégr, Punčochář, Skuhrovec, Gýna, Nikolov, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - M. Trávníček, Branda, Benda - Bednařík, Kopecký, Lukeš - Jánský, Sklenička, Jenáček.

Motor ČB

Chábera - Gřegořek, Macháček, Vydarený, Posmyk, Toman, Kutlák - V. Hübl, Brabenec, M. Hudec - Veselý, Vak, Kotrla - V. Nedorost, Sailer, Šimánek - Gulaš, L. Květoň, Hřebejk.
Branky a nahrávky: 27. Skuhrovec (Jánský), 30. Sklenička (Jánský) – 14. Hřebejk (L. Květoň), 23. Šimánek (Toman), 40. Gřegořek. Rozhodčí: Blecha - Bádal, Kalivoda. Vyloučení: 9:9, navíc Kotrla (CEB) 10 min. Využití: 0:1. Diváci: 6 358. Střely na branku: 42:40. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol:) „Dnešní utkání jsme sice prohráli, ale mužstvo podalo výborný výkon, za který ho musíme pochválit. Sehráli jsme kvalitní zápas a je jen škoda, že jsme nedokázali urvat nějaký bod.“

Motor ČB

Josef Jandač (HC MOUNTFIELD): „Myslím si, že náš tým hrál obětavě a byl prostě o tu jednu branku lepší. Skvěle nám zachytal Chábera a my jsme samozřejmě s vítězstvím a třemi body spokojeni.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >