Reportáž ze zápasu

23. kolo, 17.11.2006
Sazka Arena
3:2pr.
1:1, 1:1, 0:0 - 1:0

Slavia

A. Svoboda - Kadlec, Graňák, Hlavačka, Kolařík, Jass, Žižka, J. Drtina - D. Hruška, Beránek, Tomica - L. Čermák, Rataj, Sup - Bednář, Vlasák, Sobotka - Dlouhý, R. Červenka, Doležal - Havel.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Skuhrovec, Gýna, Šlégr, Punčochář, Nikolov, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - Benda, Jenáček, M. Trávníček - Kopecký, Bednařík, Sklenička - Jánský, Lukeš, J. Černý - Rindoš.
Branky a nahrávky: 11. Bednář (Kadlec), 34. Sobotka (Bednář), 62. Žižka (Čermák) - 13. Reichel (Kubinčák), 25. Kubinčák (Prorok). Rozhodčí: Smeták - Dřímovský, Klein. Vyloučení: 5:8, navíc Nikolov (LIT) 10 min [NESP]. Využití: 2:1. Diváci: 5 959. Střely na branku: 41:24. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Slavia

Jiří Kalous (HC Slavia Praha): "Litvínov hrál dobře do obrany a bylo vidět, že je v pohodě. Byl to především úporný hokej z obou stran, pro nás se šťastným koncem v prodloužení. Chtěli jsme vyhrát za tři body, bohužel nepovedlo se to, ale na druhou stranu jsme dotahovali vedení soupeře. I tak je to nesmírně cenné vítězství."

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): "Věděli jsme, že pokud chceme uspět, nemůžeme hrát otevřený hokej. Snažili jsme se dobře bránit a jít rychle do protiútoku. Ani domácí se ale moc do plynulých akcí nedostali, takže utkání bylo o nasazení a bojovnosti. Dnes ale nikdo nikoho nepřehraje a záleží na maličkostech. Tentokrát to byla hra v oslabení. Ve třech jsme dostali první gól, druhé jsme ubránili a dotáhli to tak alespoň do remízy v šedesáti minutách. V prodloužení už bylo oslabení ve třech rozhodující. My jsme ale s bodem spokojeni."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >