Reportáž ze zápasu

26. kolo, 24.11.2006
ČEZ Arena
5:3
2:1, 2:1, 1:1

Pardubice

Lašák – M. Čech, Šeda, Koma, Havíř, Snopek, Linhart (od 21. Kolář II), Lesák – Čaloun, M. Hlinka, Andrašovský – P. Sýkora, Rolinek, Blažek – F. Mrázek, Tvrdík, Ondřej – Kolář I, Koukal, Starý.

Litvínov

R. Fiala – Hranáč, Šlégr, Gýna, Skuhrovec, Nikolov, Punčochář, L. Poživil – Kubinčák, Reichel, Prorok – Jenáček, Branda, Benda – M. Trávníček, Kopecký, Bednařík – Jánský, Sklenička, Lukeš – J. Černý.
Branky a nahrávky: 8. Čaloun (Koukal), 10. Čaloun, 25. Sýkora (Snopek), 28. Čaloun (Koukal), 59. Hlinka (Andrašovský) – 12. Kubinčák (Šlégr), 40. Lukeš (Jenáček), 42. Lukeš (Jánský). Rozhodčí: Šindler – Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 8:8, navíc Benda (LIT) 5 minut a trest ve hře. Využití: 2:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 9 103. Střely na branku: 41:36. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:3, 5:3.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Pardubice

Pavel Rohlík (HC Moeller Pardubice): „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Byli jsme pod velkým tlakem a věděli jsme, že musíme udělat všechno pro to, abychom vyhráli. Ta nervozita se podepsala na začátku zápasu, ale přežili jsme to. Dali jsme branky, utkání se pro nás vyvíjelo dobře a soupeři jsme utekli až na tříbrankový rozdíl. Velká chyba ale byla druhý gól v poslední vteřině druhé třetiny. Věděli jsme, že to pak bude hodně těžké, protože to nebylo poprvé, co jsme ztratili takové vedení. Navíc jsme dostali na začátku třetí třetiny kontaktní gól, a proto závěrečná třetina byla hodně těžká. Jsme rádi, že jsme to zvládli a že hráči překonali ten psychický blok, a utkání zase neprohráli.“

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): „Hned v úvodu nás potkaly dvě negativní věci, před utkáním se zranil Branda, poté nám byl vyloučen do konce utkání Benda. Tím pádem se nám rozpadla celá druhá řada. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, hodně zlomový moment byl inkasovaný gól při naší přesilovce z brejku na 3:1 a vzápětí v oslabení na 4:1. To to s námi vypadalo hodně špatně. Ale vrátili jsme se do hry v závěru druhé třetiny a ve třetím dějství jsme udělali maximum pro to, abychom alespoň dosáhli na bod. V závěru to bylo vabank a my si to zkomplikovali vyloučením.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >