Reportáž ze zápasu

29. kolo, 1.12.2006
T-Mobile Arena
5:2
1:0, 1:1, 3:1

Sparta

Duba - Ptáček, Stehlík, Vykoukal, Jan Hanzlík, Černošek, Tabaček - Sivek, J. Hlinka, Hlaváč - P. Ton, Štrba, O. Kratěna - Netík, Langhammer, Dragoun - Hromas, Podlešák, Krätzer.

Litvínov

J. Hübl (43. R. Fiala) - Šlégr, Hranáč, Punčochář, Nikolov, Skuhrovec, Gýna, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - Bednařík, Lukeš, Jenáček - M. Trávníček, Kopecký, Boušek - Jánský, J. Černý, Sklenička.
Branky a nahrávky: 17. Hlaváč (Hlinka), 32. Hlaváč (Hlinka), 42. Tabaček (Langhammer), 43. Hlinka (Hlaváč), 44. Netík (Ton) - 30. Reichel (Prorok), 57. Trávníček. Rozhodčí: Kubeš - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 8:8, navíc Šlégr (LIT) 5 min. + OK. Využití: 1:1. Diváci: 5 772. Střely na branku: 42:39. Průběh utkání: .

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Sparta

František Výborný (HC Sparta Praha): "Před utkáním jsme hráče nabádali k trpělivosti. Víme, že Litvínov dokáže z minima vytěžit maximum. Šikovnost hráčů jako je Reichel je neoddiskutovatelná. Po gólu na 2:1 se mužstvo trošku uklidnilo. Ve třetí třetině jsme chtěli zjednodušit hru, kdy se nám podařilo odskočit na větší rozdíl. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Tomáše Duby, který nás podržel v momentech, kdy soupeř mohl snížit."

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): Bylo to dvě třetiny dost vyrovnané utkání, ale rozhodl náš kolaps na začátku třetí třetiny. Chtěli jsme ještě s utkáním za stavu 1:2 něco udělat, ale nezvládli jsme třetí minutu, kdy jsme dostali dva rychlé góly. Celkově jsme dnes udělali moc chyb na to, aby toho tak zkušené mužstvo jako Sparta nevyužilo. Proto nakonec bylo tak vysoké skóre."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >