Reportáž ze zápasu

30. kolo, 3.12.2006
Zimní stadion Ivana Hlinky
5:3
2:2, 1:1, 2:0

Litvínov

R. Fiala - L. Poživil, Hranáč, Gýna, Skuhrovec, Nikolov, Punčochář, Morava - M. Trávníček, Jenáček, Branda - Prorok, Reichel, Kubinčák - Bednařík, Branda, Lukeš - Sklenička, Kopecký, Jánský.

Liberec

Nedvídek - Kočí, Krstev, Jiruš, Moravec, Zíb, Rýgl, Hrach - Pletka, Podkonický, V. Novák - Klimenta, Plodek, Víšek - Vaic, Šachl, S. Procházka - O. Hruška, Pabiška, Jech.
Branky a nahrávky: 3. Lukeš (Nikolov), 8. Jánský (Sklenička), 35. Reichel (Prorok), 53. Branda (Nikolov), 59. Jenáček (Branda) - 11. Procházka (Rýgl), 17. Krstev (Víšek), 23. Pabiška (Hruška). Rozhodčí: Bolina - Padevět, Čížek. Vyloučení: 7:11, navíc Hranáč [NARZ] - Jech [NARZ], Podkonický [NESP] všichni 10 min. Využití: 2:0. Diváci: 4 010. Střely na branku: 36:30. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 5:3.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): "Z naší strany to bylo vydařené utkání, do kterého jsme ale po konci předešlého zápasu na Spartě nešli v nejlepším rozpoložení. Velmi dobře jsme ale do něj vstoupili a vedli 2:0. Pak ale přišla menší krize, soupeř snížil a poté i vyrovnal, když jsme nebyli důrazní a nedokázali dostat puky z naší třetiny. Nejtěžší to bylo na začátku druhé třetiny, kdy jsme dostali třetí branku. Věděli jsme, že to bude těžké se zápasem ještě něco udělat, ale podařilo se nám to. Musím ocenit vůli mužstva, kterému se podařilo překlopit zápas na naši stranu."

Liberec

Josef Paleček (HC Bílí Tygři Liberec): "I když jsme dnes prohráli, nebylo to z naší strany špatné utkání. Nezačali jsme dobře a po dvou hrubkách se dostali domácí poměrně lacino do vedení. Pak jsme se ale vzchopili a podařilo se nám stav otočit. Chleba se lámal ve třetí třetině za stavu 3:3, kdy Pletka nedotáhl svůj blafák a krátce na to jsme dostali gól na 3:4. To rozhodlo."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >