Reportáž ze zápasu

31. kolo, 5.12.2006
Zimní stadion Karlovy Vary
3:2pr.
1:0, 0:1, 1:1 - 1:0

Energie KV

Sáblík - Dobroň, Hnazlík, Němec, Řezníček, Mudroch, Duben, Brňák - Kumstát, Skuhravý, Košťál - M. Dvořák, Kristek, Skladaný - Procházka, Chrenko, Vondrka - Zucker, Pech, Zaťovič.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Gýna, Punčochář, Šlégr, Poživil, Skuhrovec, Nikolov, Trávníček, Kopecký, Sklenička, Lukeš, Branda, Černý, Reichel, Bednařík, Jenáček, Prorok, Kubinčák, Jánský.
Branky a nahrávky: 11. Skuhravý (Dobroň), 56. Košťál (Skuhravý), 64. Kumstát (Skuhravý) - 40. Kubinčák (Jenáček), 55. Jenáček (Branda). Rozhodčí: Husička - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 9:13, navíc Šlégr (LIT) 10 min. Využití: 3:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 2 750. Střely na branku: 48:44. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Energie KV

Václav Baďouček (HC Energie Karlovy Vary): "Bylo to kvalitní utkání se spoustou šancí. Gólů mohlo padnout víc. Ve druhé třetině jsme nejprve mohli vedení zvýšit, pak jsme přestáli dvě oslabení, ale při naší přesilovce soupeř vyrovnal. Druhá rána přišla pět minut před koncem. Musím mužstvo pochválit, že se o body pralo, dokázalo vyrovnat a v prodloužení přidat ještě gól. Rozdělení bodů je spravedlivé."

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): "Myslím, že obě mužstva potvrdila, že v tabulce nejsou vedle sebe náhodou. Jsou hodně vyrovnaná. K rozhodujícím situacím došlo při nerovnovážných stavech hráčů na ledě. Asi klíčové bylo, že jsme neproměnili šance při přesilovce pět na tři. Domácí vstřelili góly svým typickým způsobem, tlakem do branky."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >