Reportáž ze zápasu

33. kolo, 20.12.2006
Budvar Aréna
5:2
2:1, 1:1, 2:0

Motor ČB

Turek - Toman, Vydarený, Posmyk, M. Vágner, Kutlák, Mucha - Brabenec, V. Hübl, Hudec - Kotrla, Vak, Veselý - Sailer, Šimánek, Hřebejk - Gulaš, L. Květoň, Mertl.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Šlégr, Nikolov, Skuhrovec, Gýna, L. Poživil, Punčochář - Kubinčák, Reichel, Prorok - Jenáček, Branda, M. Trávníček - Jánský, Benda, Bednařík - Kopecký, Lukeš, Sklenička - Rindoš.
Branky a nahrávky: 9. Veselý (Šimánek), 15. V. Hübl (Toman), 30. Květoň (Mertl), 45. V. Hübl (Brabenec), 49. V. Hübl (M. Hudec) - 4. Reichel (Kubinčák), 38. Jánský (Sklenička). Rozhodčí: Minář - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 3:6. Využití: 2:0. Diváci: 5 186. Střely na branku: 39:26. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 5:2.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Motor ČB

Josef Jandač (HC MOUNTFIELD:) „Zápasu jsem se trošku bál. Utkání po reprezentační pauze bývají rozháraná, hra není ucelená. Hráči nastupují po herním výpadku. V první třetině bylo důležité, že jsme otočili výsledek v přesilovkách, že jsme byli produktivní. Ve druhé třetině jsme se zlepšili, akorát v jejích posledních 4 – 5 minutách jsme přestali hrát a dostali jsme nešťastný gól o který jsme si koledovali. V poslední třetině bylo důležité, že jsme dali gól na 4:2 a tím jsme se uklidnili a potom jsme hru už kontrolovali. Podali jsme slušný výkon. Chyby v něm sice najdeme, ale pozitivní jsou body. Výborný výkon předvedl Viktor Hübl a platí takové nepsané pravidlo, že bývalým hráčům se proti klubu, kde dříve působili daří a střelecky se prosazují.“

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): „Připravovali jsme se na nástup domácích, který jsme chtěli zachytit a co nejdéle udržet nerozhodný stav, což se nám povedlo a dokonce jsme se dostali už ve 4. minutě do vedení. Úvod zápasu byl pro nás velmi příznivý, ale tuto komplikaci domácí zvrátili ve dvou přesilovkách. Následně si vedení už udržovali a hráli velmi zodpovědně v obraně, kde neměli příliš mnoho okýnek. Ve hře nás udržela šťastná branka na 3:2, ale třetí třetina už od nás nebyla jaká být měla. Vůbec jsme se nedostávali do útočného pásma a naopak soupeř využil našich dvou chyb. Nepodali jsme tady takový výkon jaký jsme si představovali, kterým jsme mohli pomýšlet na nějaký bodový úspěch. Nejsme spokojeni s vlastním výkonem, domácí utkání vyhráli zaslouženě.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >