Reportáž ze zápasu

35. kolo, 27.12.2006
Zimní stadion Na Lapači
1:6
0:1, 0:2, 1:3

Vsetín

Štefl - Stříteský, Kučný, Galvinš, Horák, Mocek, Bobček, Šmach - Davídek, Sakrajda, Stantien - Grill, Berzinš, Rob - Dubec, Hubáček, Nätäänen - Hrňa, L. Duba, Navrátil.

Litvínov

J. Hübl - Hranáč, Morava, Punčochář, Šlégr, L. Poživil, Skuhrovec, Nikolov - M. Trávníček, Kopecký, Sklenička - Lukeš, Branda, Rindoš - Bednařík, Reichel, Jenáček - Prorok, Kubinčák, Jánský - Benda.
Branky a nahrávky: 51. Sakrajda (Näätänen), - 19. Prorok (Kopecký), 36. Branda (Benda), 40. Branda (Lukeš), 53. Reichel (Šlégr), 56. Reichel (Benda), 57. Jenáček (Lukeš). Rozhodčí: Kubeš - Čížek, Padevět. Vyloučení: 11:7. Využití: 0:4. Diváci: 2 615. Střely na branku: 35:37. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:6.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Vsetín

Břetislav Kopřiva (Vsetínská hokejová): „Jsme poslední, ale nehrajeme v klidu. Chtěli bychom vyhrávat… Kluci odvedli dobrou práci, některá vyloučení byla přísná a výsledek je pro nás příliš krutý. Poté, co jsme snížili, přišla série vyloučení, ke kterým se bohužel nesmím vyjadřovat.“

Litvínov

Petr Fiala (HC Chemopetrol): „Po sérii neúspěchů jsme hráli nervózně a v první třetině jsme si moc šancí nevytvořili, ale pro domácí skončila třetina dost nešťastným gólem, ale po druhé brance jsme se uklidnili. Skóre je asi krutější, než mu průběh odpovídal.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >