Reportáž ze zápasu

37. kolo, 2.1.2007
Zimní stadion Znojmo
4:2
2:1, 1:0, 1:1

Znojmo

Trvaj - Kotaška, Jareš, Bičánek, Němeček, Mojžíš, Chvátal - A. Padělek, Dopita, M. Růžička - Beroun, Haman, Plášek - Tvrdík, V. Říha, Jaroslav Svoboda - Škoda, od 41. min. Vaškovič a Kucharczyk.

Litvínov

J. Hübl (41. R. Fiala) - Hranáč, Šlégr, Punčochář, Nikolov, Skuhrovec, Morava, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - Jenáček, Branda, Benda - Jánský, M. Trávníček, Lukeš - Bednařík, Rindoš, Kopecký.
Branky a nahrávky: 5. Bičánek (Padělek), 13. Kotaška (Tvrdík), 40. Dopita (Kotaška), 47. Dopita (Růžička) - 16. Hranáč (Reichel), 59. Prorok (Reichel). Rozhodčí: Homola - R. Hejduk, Křivský. Vyloučení: 7:8, navíc Poživil (LIT) 10 min. Využití: 2:2. Diváci: 2 685. Střely na branku: 33:33. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:2.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Znojmo

Jan Votruba (HC Znojemští Orli): "Měli jsme dobrý start do utkání, hlavně co se týče gólu, ale od desáté minuty jsme přestali bránit a Litvínov převzal iniciativu. V těch chvílích byl lepší ve všech směrech a nás hodně podržel Jirka Trvaj. V první třetině odstoupil pro zranění Padělek a následoval ho Plášek, takže naše hra byla i v přesilovkách rozháraná. Nezůstala nám vlastně ani jedna kompletní lajna. Rozhodl určitě náš třetí gól. Závěr zápasu jsme zbytečně zdramatizovali špatným střídáním. Přes oslabení mnoha zraněnými hráči, prokázal zbytek mužstva velkou morálku a získal tři důležité body."

Litvínov

Václav Sýkora (HC Chemopetrol): "Bylo to utkání, ve kterém šlo oběma mužstvům o hodně a bylo hrané ve vysokém tempu. Přijeli jsme se snahou udržet co nejdýl bezbrankový stav. Bohužel se nám to nepovedlo a Znojmo skórovalo hned z první přesilovky. Druhý gól jsme dostali z podobné situace. Dokázali jsme kontrovat, ale v podstatě jsme ve druhé třetině neměli moc šancí dostat se do hry, protože jsme skoro polovinu hráli v oslabení. V závěru třetiny jsme dostali zlomový gól do šatny. Čtvrtý gól jsme dostali z brejku, když jsme se tlačili do útoku, pak už jsme neměli příliš šancí výsledek změnit."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >