Reportáž ze zápasu

43. kolo, 21.1.2007
Tipsport arena
10:1
3:0, 5:1, 2:0

Liberec

Hnilička (41. Nedvídek) - Moravec, Jiruš, Zíb, Rýgl, Krstev, Čutta, Kočí - L. Čermák, Podkonický, Pletka - Vaic, Šachl, V. Novák - Klimenta, Dušek, Víšek - O. Hruška, Pabiška, S. Procházka.

Litvínov

J. Hübl ml. (35. R. Fiala) - Šlégr, Hranáč, Punčochář, Skuhrovec, L. Poživil, Nikolov, od 41. navíc Gýna - Kubinčák, Reichel, Prorok - Branda, Benda, M. Trávníček - Lukeš, Jánský, Jenáček - Bednařík, Sklenička, Kopecký, od 35. navíc J. Černý.
Branky a nahrávky: 2. Vaic (V. Novák), 4. Pabiška (S. Procházka), 13. Rýgl (Pabiška), 34. Pletka (Šachl), 34. Podkonický (Jiruš), 35. V. Novák (Vaic), 37. Vaic (Zíb), 40. Zíb (Šachl), 41. Moravec (Podkonický), 48. Šachl (Podkonický) - 35. Kubinčák (Lukeš). Rozhodčí: Rejthar - Pešek, Šátava. Vyloučení: 3:9. Využití: 3:0. Diváci: 7 146. Střely na branku: 50:26. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 10:1.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Liberec

Vladimír Čermák (HC Bílí Tygři Liberec): "Podle mého názoru rozhodla první třetina, kdy jsme dali rychlé góly. Bylo dobré, že ve druhé třetině jsem v kvalitní produktivitě pokračovali. Pro zranění nedohráli dnešní zápas Leoš Čermák, Klimenta a Novák. Bližší informace jejich zdravotního stavu budeme znát v pondělí."

Litvínov

Jaroslav Hübl st. (HC Chemopetrol): "Dnes bylo na ledě jen jedno mužstvo. Naši hráči neplnili taktické pokyny. Zklamali po všech stránkách a dostali lekci z moderního hokeje. Po čtvrtém gólu se náš tým položil. V době kdy bylo rozhodnuto o výsledku jsme stáhli ze hry Reichla, který je naším klíčovým hráčem a chtěli jsme ho šetřit na další zápasy. Musíme se po tomto výsledku dát dohromady pro další důležitá utkání."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >