Reportáž ze zápasu

50. kolo, 17.2.2007
Zimní stadion Ivana Hlinky
1:2
0:0, 1:2, 0:0

Litvínov

J. Hübl ml. - Šlégr, Hranáč, Punčochář, Skuhrovec, Gýna, L. Poživil - Kubinčák, Reichel, Prorok - Jenáček, Branda, Benda - Jánský, Lukeš, M. Trávníček - Bednařík, Kopecký, Sklenička.

Znojmo

Trvaj - O. Kříž, Jareš, Bičánek, Němeček, Chvátal, Mojžíš - Selingr, Dopita, M. Růžička I - A. Padělek, Jaroslav Svoboda, Plášek - Tvrdík, Meidl, V. Říha - Beroun, Vaškovič, D. Nedorost.
Branky a nahrávky: 28. Branda (Jenáček) - 21. Růžička (Kříž), 31. Meidl. Rozhodčí: Minář, Homola - M. Čech, Chytil. Vyloučení: 8:7. Využití: 1:1. Diváci: 3 805. Střely na branku: 34:36. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Litvínov

Petr Rosol (HC Chemopetrol): "Kdybychom ve druhé třetině dali nějaké góly, asi bychom vyhráli. Bohužel jsme ale šance neproměnili a ve třetí třetině nás Znojmo k ničemu nepustilo. Hodně jsme si to zkomplikovali, ale stále žijeme. Rozhodně nepanikaříme. Je ale pravda, že naše produktivita je mizerná. V posledních pěti zápasech jsme dali sedm branek. Dávat góly ale nikoho nenaučíte, s tím se musíte narodit."

Znojmo

Jiří Votruba (HC Znojemští Orli): "Bylo to kvalitní utkání hrané ve vysokém tempu. Domácí si od začátku vytvořili mírný tlak, který jsme ale zvládli. Za stavu 1:1 poté měli řadu šancí, ale přežili jsme to a dokázali dát na 2:1. Třetí část jsme poté odehráli až na posledních pět vteřin velmi dobře takticky."

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >