Reportáž ze zápasu

52. kolo, 20.2.2007
ČEZ Arena
4:3
2:1, 1:1, 1:1

Pardubice

Lašák – Píša, Čáslava, Snopek, Havíř, M. Čech, Linhart, Šeda – P. Sýkora, Blažek, Rolinek – Hlinka, Pucher, Andrašovský – F. Mrázek, Koukal, Ondřej – Cetkovský, Starý, Čaloun.

Litvínov

J. Hübl ml. – Šlégr, Hranáč, Punčochář, Skuhrovec, Gýna, L. Poživil – Kubinčák, Reichel, Jenáček – Kopecký, Branda, Prorok – Jánský, Lukeš, M. Trávníček.
Branky a nahrávky: 2. Sýkora (Čáslava), 9. Blažek (Rolinek), 30. Čaloun (Pucher), 60. Pucher (Blažek) – 8. Jánský (Gýna), 39. Reichel (Jenáček), 59. Jenáček (Kubinčák). Rozhodčí: Rejthar, Husička - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 6:4, navíc Mrázek (PCE) 5 min. + OK. Využití: 1:0. Diváci: 9 065. Střely na branku: 36:39. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:3, 4:3.

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Pardubice

Miloš Říha (HC Moeller Pardubice): „My jsme začali zápas pod dojmem utkání ve Znojmě a obráceného zápasu se Slavií dost pasivně. Litvínov měl na začátku tři tutovky, a kdyby dal gól, zase by se nám hrálo hůř. Aktivitou a pracovitostí jsme se sice dostali do vedení, ale za stavu tři jedna jsme od toho ustoupili a začali podvědomě uhýbat, dělali jsme spousty chyb, útočníci to nechávali na obráncích. Hosté si znovu vytvářeli spoustu šancí, chodili až ve čtyřech do našeho předbrankového prostoru a nakonec jsme se štěstím vyhráli. Nic to ale nemění na tom, že jsme hrozně šťastní za druhé místo.“

Litvínov

Jaroslav Hübl st. (HC Chemopetrol): „Mluví se mi špatně, protože jsme dneska odvedli vynikající výkon, celý zápas jsme se tlačili do útoku, měli jsme převahu a víc šancí než domácí. My se na góly moc nadřeme, zatímco domácí dali snadno gól a nakonec to dopadlo tak, že pro nás končí sezona. Je to špatné, protože kluci dělali pro postup všechno nejen dneska, ale i v předešlých zápasech.“

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >