Reportáž ze zápasu

26. kolo, 30.11.2012
Multifunkční aréna Chomutov
1:2
0:1, 1:0, 0:1

Chomutov

Kostúr - Pulpán, Palin, Jurčina, Mrázek, Rýgl, Bartejs, Rutta, Pavlas - Hřebejk, Kraft, Frolík - Hruška, Treille, Zálešák - Lušňák, Gajovský, Procházka - Sikora, Hromas, Důras

Litvínov

Francouz - Posmyk, Kubát - Stříteský, Zeman - Kousalík, Holub - Gula, Brejčák - Majdan, Hübl, Lukeš - Martynek, Hanzl, Trávníček "C" - Rapáč, Černý, Pšurný - Kubinčák, Frolík, Baláž. Připraven Franěk
Branky a nahrávky: 40. Mich. Frolík (Hruška, Rýgl) - 7. Martynek (TS), 47. Trávníček Rozhodčí: Hrubý a Smitka Vyloučení: 7:8, navíc Pulpán zaviněné TS-Martynek proměnil, a Palin (oba Ch) 10 min. Využití: 1:0 Oslabení: 0:1 Zásahy: Kostúr 19 - Francouz 31 Diváci: 5250 (vyprodáno)

Podrobnosti nejsou k dispozici

Ohlasy

Chomutov
Mikuláš Antonik: "Bojovali jsme, makali, vytvořili si šance, ale v poslední době se hrozně trápíme v koncovce. Dát doma jeden gól, na to se těžko vyhrává. To byla největší příčina porážky. V některých šancích nám chybělo i trochu štěstí."
Litvínov
Vladimír Jeřábek: "Nebylo to jednoduché i když je Chomutov je v problémech. Ale po změně trenéra má mužstvo vždy nový impuls. My jsme až tak výborně nehráli, ale dobře jsme bránili, hlavně oslabení, to bylo hrozně důležité. Když jsme vedli 1:0, měl to Chomutov těžké. Mrzí nás vyrovnání půl sekundy před koncem druhé třetiny, ale v kabině jsme si pak něco řekli a třetí třetinu jsme odehráli přesně podle toho. Nakonec jsme zápas získali pro sebe. Byla to opět týmová práce podpořená výborným brankářem."
Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >