A-tým 27.07.2023
Autor: Jan Jindra

A-tým odstartoval přípravu na ledě

Výhradně suchá fáze letní přípravy je u konce. Ve čtvrtek 27. července se na ”spodní” ledové ploše poprvé sešel A-tým doplněný několika juniory ke společnému tréninku, do kterého se zapojil také Kristian Reichel. První přípravný zápas je na programu ve čtvrtek 10. srpna.

Ledová plocha na Zimním stadionu Ivana Hlinky se stále připravuje a k dispozici bude A-týmu v prvním srpnovém týdnu. I proto se mužstvo pod vedením Karla Mlejnka začalo připravovat na "spodní" tréninkové ploše. První trénink na ledě byl rozdělen na dvě části - v té první hráči pilovali techniku bruslení pod vedením trenérky Petry Lehké, ve druhé části se vedení tréninku ujal hlavní trenér Karel Mlejnek, který hráčům připravil pořádně svižný start přípravy.

Od srpna budou tréninky probíhat na obou ledových plochách. V první dopolední fázi tréninku se hráči rozdělí do menších skupin, následovat bude fáze společná pro celý tým s odpoledními dobrovolnými tréninky. 

První přípravné utkání odehrajeme ve čtvrtek 10. srpna na domácím ledě proti Mladé Boleslavi. 

Fotogalerie

Zápasy - Dorost včera

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Dnes v 17:30 | Muži
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov
×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC VERVA Litvínov
BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE