Mládež 02.06.2015
Autor: Ondřej Vlk

Šesťáci na turnaji v Rusku čelili silným výběrům

Šesťáci se v termínu 27.5 - 1.6. účastnili turnaje v ruské Kaluze. Pod vedením trenérů Skuhrovce a Gogy odletěli hráči reprezentovat svůj klub až do dalekého Ruska.
Šestá třída HC Litvínov doplněná o hráče z páté třídy se účastnila silně obsazeného turnaje v ruské Kaluze. Hráče čekal náročný program, když na hranicích svých sil bojovali s národními výběry Běloruska a Lotyšska. Sice se jim nepodařilo ani jeden z výběrů obrat o body, ale litvínovští na turnaji rozhodně ostudu neudělali. Svou bojovností a nasazením hrdě reprezentovali svůj klub a také svou zemi.
 
Individuálního ocenění se dočkal za skvělé výkony brankař Lukáš Klika, který byl za svých 171 zásahů po zásluze vyhlášen nejlepším brankařem celého turnaje.

Sestava:
Lukáš Klika - Lukáš Hocelík, Tomáš Minařík, Matěj Vavro, Miroslav Gebhard, Jakub Kadár, Jakub Hora - Adam Šikl, David Skuhrovec, Ondřej Matas, Vojtěch Pokorný, Daniel Dej, Daniel Suchánek, Vojtěch Kočárek, David Ratimec, Michal Vlasenko, David Hautvogel. Trenéři: Radek Goga a Radim Skuhrovec

Fotogalerie

Zápasy - Dorost včera

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Dnes v 17:30 | Muži
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov
×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC VERVA Litvínov
BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE