A-tým 08.06.2016
Autor: Ondřej Vlk

Hokejisté porazili Bivoj 10:8! ”Bylo vidět, že nás šetřili,” smál se R. Nejezchleb

Ve středečním odpoledni se na ZS Ivana Hlinky odehrál již druhý ročník Florbalové bitvy. Opět proti sobě nastoupili hokejisté HC VERVA Litvínov a florbalisté SK Bivoj Litvínov.
This text will be replaced


Utkání proti Bivoji Litvínov se odehrálo ve středeční podvečer na in-line ploše Zimního stadionu Ivana Hlinky. V náročných 27 stupních Celsia se střetly dva spřátelné kluby - HC VERVA Litvínov proti SK Bivoj Litvínov. Už před začátkem utkání se o dvě místa v sestavě hokejistů utkala šestice fanoušků v dovednostních soutěžích. 

Rostislav Martynek spolu s celým týmem poté vybral dva z fanoušků, kteří si zahráli celé utkání po jejich boku. Celý zápas byl veden v přátelském duchu a z konečného vítězství se mohli poprvé radovat hokejisté, když Bivoj porazili 10:8. Hrálo se 2 x 25 minut hrubého času. Domácí měli k dispozici dvě pětky, hosté dva týmy, které se v poločase vystřídaly. 

Průběh utkání: 2:0, 2:3, 7:3, 7:6, 8:6, 8:7, 9:7, 9:8, 10:8.
Branky HC VERVA Litvínov: Šimeček 2, J. Petružálek 2, Kokeš 2, Nejezchleb, Válek, Pavelka, fanoušek Tomáš,
Sestava: Petružálek M. - Petružálek J., Pavelka, Martynek, Kokeš, Šimeček, Nejezchleb, Stříbrný, Válek, fanoušek Tomáš a fanoušek Pavel. 

V závěru bylo pro fanynky připraveno jedno velké překvapení. Mohly si ze svých idolů svléknout funkční triko Altisport, ve kterém hokejisté odehráli celou Florbalovou bitvu. 

Fotogalerie

Zápasy - Dorost dnes

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Odehrané 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov