Konto našeho srdce 15.09.2020
Autor: Libor Weber

Konto našeho srdce společně s Nadací Unipetrol poslalo děti na ozdravný pobyt

S Kontom našeo srdce jsme vyjeli do Starých Splavů za šestnácti dětmi z Dětského domova Hora Svaté Kateřiny, kde si užívaly týdenní ozdravně sportovní pobyt. Na tuto rekreaci pro děti, které nemohly během prázdnin opustit svůj domov, přispěli rovným dílem Nadace Unipetrol a Konto našeho srdce, a to částkou 50.000 Kč. Šek na tuto částku přijeli předat ředitelce domova paní Mgr. Martině Vainholdové a všem dětem ředitelka Nadace Unipetrol paní Lucie Pražáková, Christiana Žibritová a hráči A-týmu Jan Ščotka a Lukáš Doudera.
Nadace Unipetrol připravila pro děti překvápko v podobě mladého chemika Jakuba Štěpánka, studenta VŠCHT, který předvedl několik chemických pokusů a kouzel. Po chemické půlhodince jsme se šli s dětmi projít k pláži, nechyběl tu i Honza Ptáček z ropácké rodiny.  Jsme rádi, že jsme mohli takto společně podpořit šestnáct dětí z Hory Svaté Kateřiny.

 Jedeme v tom spolu!

Fotogalerie

Zápasy - Dorost dnes

Dorost se v Plzni neprosadil

Těžká zkouška čekala na litvínovské dorostence, ti totiž zamířili na západ Čech do Plzně, která zatím nepoznala hořkost porážky.
Více >
Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
×
Odehrané 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov