Rozhovory 31.12.2023
Autor: Vladislav Kollert

Jsem šťastný, ale hlavně, že se vyhrálo, zářil Válek po premiérovém hattricku

Lukáš Válek navázal na svou fazónu v povánočním období také proti Mladé Boleslavi, svým prvním hattrickem v TELH se výrazně podílel na deklasování soupeře 6:1. Ve třech zápasech tak nasbíral 7 kanadských bodů. Jak hodnotil poslední utkání roku 2023?

Válek se poprvé trefil ve 13. minutě, druhý gól přidal o deset minut později a vyhnal z mladoboleslavské klece brankáře Růžičku. Třetí gól přidal ve velkém stylu, když si v 59. minutě našel v mezikruží přihrávku Kudrny a nekompromisní střelou stvrdil vítězství chemiků. „Určitě je to zajímavý pocit, jsem šťastný. Důležité ale je, že se vyhrálo za tři body," zářil Válek při pozápasových ohlasech. Kluci odváděli skvělou práci, velká část gólů jde i za nimi. Určitě jim patří díky," dodává.

Celý rozhovor s Lukášem Válkem si můžete pustit zde:

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >