Preview - Junioři 16.09.2021
Autor: Šimon Kadeřávek

Šance na reparát. Litvínovští junioři vyrazí pro body do Pardubic

Začátek juniorské sezony proběhl chaoticky, protože Litvínov měl v prvním kole narazit na Kladno. Středočeši ale skončili v karanténě, a tak chemici začali domácím zápasem se Spartou. Ten však skončil debaklem a Litvínov bude chtít zaváhání odčinit proti Pardubicím. Utkání začíná v 17:00.

Z hlediska vzájemných zápasů jsou na tom lépe Východočeši, týmy na sebe narazily před dvěma lety a pokaždé slavilo Dynamo. Je pravdou, že se jednalo o velmi těsné výsledky, protože Pardubice v obou mačích zvítězily až po samostatných nájezdech. Na ledě Litvínova zaznamenal tým z města perníku výhru 3:2, poté v domácím prostředí vybojoval těsné vítězství 2:1.

Severočeši mají co napravovat, protože v prvním zápase nové sezony zažili zkrat. Během prvních patnácti minut třikrát inkasovali. Sparta ve svém tlaku pokračovala a v jednu chvíli už vedla 5:0, potupnou nulu smazal z výsledkové tabule Fišer. Následoval další ofenzivní uragán a Čermáka postupně překonal Theimer, Senčák a Slavíček. Čestnou závěrečnou trefu zaznamenal Hocelík a uzavřel na konečných 2:8.

Alarmující byl především počet vyloučených hráčů, na druhou stranu faulovala i Sparta. Ani jeden tým ale nedokázal pořádně využít početní převahy.

Pardubičtí junioři mají za sebou dva zápasy, sezonu odstartovali na ledě Havířova, kde šli už ve druhé minutě do vedení. Kaplan využil přesilovou hru a nasměroval Dynamo za výhrou. Ve druhé části skórovaly oba týmy, za hosty slavil Lichtag, domácí rozveselil Fědor. Pardubice se ale nenechaly připravit o výhru, ve třetí dvacetiminutovce se prosadil Formánek. Na konečných 4:1 uzavřel v oslabení Pavlata.

V dalším zápase narazilo Dynamo na silný Třinec. Vyrovnané utkání rozsekla až druhá třetina, kdy domácí nasázeli Pardubicím tři branky a prakticky rozhodli o dělbě bodů. Pardubice sice dotahovaly, ale Třinec si výhru pohlídal.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov