Preview A-tým 19.08.2024
Autor: Vladislav Kollert

TENTO TÝDEN: Na plánu jsou odvety. Chemici jedou do Liberce, doma přivítají Energii

Přípravná utkání pokračují ve druhém týdnu. Chemici odehrají opět dvě utkání, první je na plánu úterní utkání v Liberci, ve čtvrtek přijede na Zimní stadion Ivana Hlinky karlovarská Energie.

Litvínovský A-tým odehrál v dosavadním průběhu přípravy na nadcházející extraligový ročník dvě utkání. Obě byla s vítěznou tečkou - nejdříve si chemici poradili na nájezdy s Energií v utkání hraném v Chebu, doma poté přestříleli Liberec a dokráčeli si k pohodlné výhře 4:1. Nejproduktivnějším hráčem byl v obou utkáních Matěj Pekař, který zaznamenal tři branky a jeden vítězný nájezd.

3. přípravné utkání: Bílí Tygři Liberec - HC VERVA Litvínov, 20. srpna 2024 od 17:00

Třetí přípravný zápas odehraje Litvínov u Bílých Tygrů z Liberce. V první duelu byli chemici úspěšnější, dvougóloví Pekař se Sukeľem zajistili černožlutému celku pohodlnou výhru 4:1. První buly bude vhozena v Home Credit Areně v 17 hodin.

4. přípravné utkání: HC VERVA Litvínov - HC Energie Karlovy Vary, 22. srpna 2024 od 17:30

Ve čtvrtek 22. srpna je na plánu druhé domácí přípravné utkání, stejně jako s Libercem se bude jednat o odvetu z předchozího týdne. Úvodní buly je na plánu v 17:30, jednotné vstupné za cenu 100,- je možné zakoupit ZDE. Pro vstup na utkání je nutné využít vchody A a B v severní straně zimního stadionu.

Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >