Rozhovory včera
Autor: Lukáš Bolech

Chtěl jsem podpořit kluky v protiútoku, říká čerstvý střelec v černožlutém Kevin Czuczman

Kevin Czuczman vstřelil proti Hradci Králové svůj první gól v černožlutých barvách a rovnou to byl gól vítězný. Za spolupráce Matěje Pekaře a Denise Zemana zvyšoval v průběhu utkání na 3:1 z protiútoku. Jaký byl jeho původní záměr, a co se z toho nakonec vyklubalo? Jak si užívá práci s týmem?

Kevine, gratuluji k výhře a vstřelenému gólu! Jaký to byl zápas? (otázka položena v češtině)

Mockrát děkuji (odpovídá v češtině). Jsem rád, že mi to tam padlo a že máme tři body. Vždycky se snažím jakkoliv přispět k výhře a dnes jsem přispěl gólem. Jsem moc šťastný.

Je to váš první vstřelený gól za Litvínov, delší dobu jste na něj čekal…

Jo, nějaká doba to byla (směje se). Jsem rád, že se mi to povedlo, ale hlavně jsem rád za získané tři body. Moc si užívám hru s tímto týmem a jsem rád, že jsme do sezony vstoupili výhrou.

Jak byste svou brankovou příležitost popsal?

Chtěl jsem kluky podpořit v úniku. A napadlo mě, že by mi mohl nahrát (Matěj Pekař) a osamostatnit mě. Pak už jsem jen vystřelil a chtěl trefit branku. To byl můj cíl, hlavně trefit branku. Povedlo se a trefil jsem to do horního rohu. Pak už jsem měl radost, že jsem to mohl jet oslavit.

Díky za rozhovor a přeji hodně štěstí do dalších zápasů!

Děkuji moc!

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov