Tiskové zprávy 01.01.2024
Autor: Vladislav Kollert

Prodlužování smluv pokračuje, klub se dohodl na nové smlouvě s Kevinem Czuczmanem

Dvaatřicetiletý obránce Kevin Czuczman podepsal s Vervou novou smlouvu, v klubu tak bude pokračovat i příští sezónu. „Také Kevin projevil zájem o setrvání v Litvínově, jednání nebyla dlouhá. Jsme moc rádi, že se nám ho povedlo udržet, v týmu má důležitou roli. Skvěle se přizpůsobil na ledě i mimo něj,“ říká sportovní manažer Tomáš Vrábel.

Rodák z kanadského Ontaria prošel v zámoří přes univerzitní NCAA, na 15 zápasů nakoukl také do NHL v dresech New Yorku Islanders a Pittsburghu Penguins. Do Litvínova přišel po své první evropské štaci ve finském Ilves Tampere. „Jsem velice šťastný, chtěl jsem v Litvínově zůstat. Cítím, že jsme si v Litvínově sedli, od kabiny, přes trenéry až po management. Těším se, co přinese budoucnost,“ říká Czuzcman.

„Kevin nám zapadl do koncepce a stal se nedílnou součástí týmu. Na ledě předvádí stabilní týmové výkony, vyniká především svou pracovitostí a poctivostí,“ říká k podpisu generální ředitel Pavel Hynek. V letošním ročníku odehrál zatím všech 31 dosavadních utkání, nasbíral čtyři asistence. „Chci hrát na nejvyšší úrovni a Litvínov buduje skvělý tým, který chce vyhrávat. Navíc máme skvělé fanoušky, mám rád i město jako takové. Stručně řečeno, vše do sebe zapadlo,“ dodává kanadský obránce.


Zápasy - Dorost před 2 dny

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři před 2 dny

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost před 3 dny

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >