Rozhovory 20.02.2022
Autor: Daniel Tichý

Jsme moc rádi, že jsme to zlomili, oddychl si po výhře nad Mladou Boleslaví Patrik Zdráhal

Verva vyzvala v dalším kole na svém ledě Mladou Boleslav. Litvínovští prolomili desetizápasovou šnůru bez zisku tří bodů a zvítězili 3:1. Zásluhu na této výhře měl i útočník Patrik Zdráhal, který vyrovnávající brankou odstartoval litvínovský obrat. Tento forvard byl na ledě velmi vidět a je jednou z hlavních opor Severočechů.

Konečně se to zlomilo. Jaká je teď nálada v kabině?
Nálada je výborná. Jsme moc rádi, že jsme to zlomili. Je to pro nás velká úleva, ale nekončí to jedním zápasem. Musíme zabrat, udělat nějakou šnůru výher a posunout se výše.

Změnilo se něco ve hře nebo v hlavách?
V hlavách se nám to určitě trochu motalo, už tam byla i taková deprese, ale dostali jsme se z toho. Myslím si, že i ten výkon v Plzni byl dobrý. Bohužel jsme to ztratili, ale udělali jsme aspoň bod. Dnes jsme šli do utkání s čistou hlavou a otočili utkání proti silnému soupeři a to nás nakopne.

Z olympiády se vrátil Janis Uvis Balinskis. Pomohlo to?
Za mě určitě. Uvis je nadstandartní obránce pro extraligu a suverénně to pomohlo jak v přesilovkách, tak ve hře pět na pět. Ten jeho klid na holi a rozehrávka je hodně znát. 

Dnes jste si konečně pomohli přesilovkami.
Konečně tam dnes od nás byla ta střelba o které jsme mluvili. Řekli jsme si, že to musíme cpát více do brány. Dnes se to podařilo a pomohli jsme si přesilovkami k vítězství.

Celý rozhovor s Patrikem Zdráhalem:

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov