Rozhovory 27.07.2022
Autor: Vladislav Kollert

Minulou sezónu chci nechat za sebou a soustředit se směrem dopředu, říká Matěj Chalupa

Matěj Chalupa přišel v polovině uplynulého ročníku jako posila do útoku. V Litvínově stihl odehrát 32 utkání, ve kterých si připsal 9 bodů. Jaké má vyhlídky na novou sezónu? Dozvíte se v článku níže.

Čerstvě čtyřiadvacetiletý útočník s týmem strávil celou letní přípravu, nechyběl jediný trénink. „Příprava byla náročná. Věřím však, že nás to dokáže dobře připravit na sezónu," hodnotil progres suché přípravy. „Jsem rád, že už začínáme na ledě, přeci jen suchá příprava je trochu nepříjemná a hraní na ledě je o něco zábavnější," dodal.

V loňské sezóně se ozývaly ohlasy, že nenaplnil očekávání klubu a fanoušků. „Doufám, že to bude lepší, než loni. To stálo, s prominutím, za *****. Hodně jsem se tím zabýval, proč mi to hokejově moc nešlo. Ale to mě sráželo ještě víc. Teď bych chtěl minulou sezónu hodit za sebe a soustředit se na nový ročník," reflektoval Chalupa. „Týmu bych chtěl přispět napadáním, rychlým bruslením a sem tam nějakým gólem," dodává.  

Celý rozhovor s Matějem Chalupou naleznete níže:

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov